5.14.2011

Debat de Política i Joventut


CANVI DE DATA: El debat se celebrarà el proper DILLUNS 16 a les 20.00 al Centre Social!

En motiu de les pròximes eleccions municipals del dia 22 de maig, el Centre Social Autogestionat de Vic, organitzem un debat amb representants d'alguns dels partits polítics vigatans que opten a l'alcaldia de Vic, per parlar i debatre sobre Joventut. Volem convidar a tots els joves de la ciutat, així com també a entitats i persones que tinguin interès per el tema.


Com a part de la joventut vigatana, volem practicar i incitar a la ciutadania activa. És per això que us convidem a venir a prendre part del debat, a ser-ne part essencial, a preguntar als nostres polítics què i perquè ho han fet, així com què i perquè faran el que faran. A saber també que pensen ells del que pensem nosaltres. Volem també facilitar aquesta participació i és per això que si no podeu venir podeu enviar les vostres preguntes via e-mail (info@latorratxa.org) i us enviarem les respostes.


El debat tindrà lloc al CSA La Torratxa el dia 12 de maig a les 20:00h. Els partits confirmats de moment són: CIU, PSC, ERC, CUP i ICV.

Animem a tothom a venir!