5.15.2011

Apunta't al nou taller!


Curs impartit per Arnau Costa, Bruna Dinarès i Ricard Rodríguez.

DATES DEL CURS
Els dijous de 19,30 a 21,00
h
Dates: 19, 21 i 26 de maig i 2 i 9 de juny. 5 sessions.
Gratuït.
Inscripcions: Setmana del 9 al 18 de maig a info@latorratxa.org o a La Torratxa.

INTRODUCCIÓ
Aquest és un curs pràctic que dóna nocions bàsiques per realitzar un muntatge audiovisual. Des de la materialització de la idea a l’edició final del clip. Veurem els procés de preproducció, rodatge i postproducció mentre creem un reportatge sobre el 3r aniversari de la Torratxa que se celebrarà el proper 21 de maig.

CONTINGUT DEL CURS
Estructura del curs:

1ª sessió (19 de maig): Introducció a la comunicació audiovisual i a la teoria de la imatge, explicarem també com es comença a gestar un projecte, què inclou el moment de la preproducció. Presentació i organització del curs.

2a sessió (dissabte 21 de maig, durant tot el dia): Rodatge. Disposarem d’equips de càmera i so i, en grups, gravarem els actes del dia de l’aniversari.

3a sessió (26 de maig): Visionat del material rodat. A partir del material que tinguem, elaborarem un guió i comencem a veure com s’estructurarà el reportatge.

4a i 5a sessió (2 i 9 de juny): Muntatge.

OBJECTIUS
- Adquirir els coneixements bàsics per la realització d’una peça audiovisual.
- Aprendre nocions bàsiques de la teoria de la comunicació, del muntatge, com s’organitza i qui participa en un projecte audiovisual...

A QUI VA ADREÇAT
A persones sense nocions o amb poca experiència en el món audiovisual. Gent que tingui curiositat i ganes de poder muntar els seus propis projectes o simplement tingui ganes de participar en la realització d’un reportatge per La Torratxa.

Lloc:
CSA La Torratxa
c. Serrallonga, 3. 08500 Vic
Per a més informació:
info@latorratxa.org