5.19.2011

Concentració a la Plaça Major de Vic"El que volem és el control democràtic de l'economia. Si tenim tres poders separts i que en teroria es controlen perquè el poder econòmic ha d'estar en mans dels més rics, fora de control del poble i dominant al poder polític?   


Als joves ens ho estàn robant tot, la possibilitat de qualsevol prespectiva de futur. Ens roben l'educació privatitzant la universitat, ens roben la salut privatitzant la sanitat, ens roben el dret a l'habitatge convertint-lo en una mercaderia, ens roben la cultura prustituint-la en interessos de mercat, ens roben els espais públics convertint-los en llocs de conusm, ens abandonen al xantatge d'atur o precarietat amb la reforma laboral, ens neguen la vellesa amb la reforma de les pensions, i ens neguen la lluita comprant CCOO i UGT.   
                                                                                                                
Aquest sistema ja ha donat prou de si, n'estem fartes de polítics corruptes i de polítiques que només beneficien a la banca i les grans multinacionals, n'estem farts que els sindicats ens venguin.    
Ara hem perdut la por, estem despullats, ningú ens representa, només nosaltres a nosaltres mateixes. Per això recuperem el carrer, ho volem tot, ho volem ara i serem persistents."