6.30.2009

cliqueu sobre el cartell per veure els horaris i activitats ampliats


Un any més s'acosta la Festa Major de Vic. Amb ella s'enceta un estiu ple de Festes Majors d'arreu dels Països Catalans. Per això hem de deixar el llistó ben alt. Per aquesta raó aquest any la FESTA MAJOR JOVE DE VIC (29/6/09 - 05/7/o9) ha cregut estar a l'altura i ha orgnanitzat un munt d'activitats destinades a tots vosaltres. La Torratxa, com a entitat col·laboradora i organitzadora dins de la Comissió de la Festa Major Jove de Vic, us vol convidar a gaudir d'una setmana a rebentar d'activitats, esports, concerts, sopars, tallers, inauguracions, exposicions, concerts i molta més festa.
Per això reserveu aquesta setmana que aquest any a Vic hi ha Semana Grande!!!


Us hi esperem a tots i a totes. Tots plegats hem de fer de les festes majors unes festes populars organitzades per nosaltres i per a nosaltres.

ALEGRIA QUE ÉS FESTA MAJOR!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que sen sap del birranostrum? =)

Roger ha dit...

El birranostrum, aquest any organitzat per les verges de la c-17 es fara el dia 3 de juliol a les 20h a la plaça Sant Felip, uns 10 euros.. es recomana ser una estona abans al lloc

Unknown ha dit...

Hola a tothom!!!!!

Soc en Dani, del grup Carol Dee & V59.
Sabeu si algu va fer fotos o video el dia que vem tocar al concert de Barraques???? Va ser el dissabte 4. Es per penjarles a la nostre web!!!

Je.. vem fer fotos del public i no les vem fer de nosaltressss...
jajajaaa

Agraït!!!