9.17.2008

17-S: CRISI surt al carrer, "Creus que els bancs et roben?"Avui, 17 de setembre de 2008, surt a la llum una feina portada a terme durant 2 anys per molta gent i d'alguna persona en concret per desemmascarar el poder ocult, el govern a l'ombra.

CRISI, ens parla en 20 pàgines de les diferents crisis de l'actualitat, del paper que hi tenen els bancs i els diferents estaments polítics que en depenen i ens governen. També es parla dels moviments socials i de les alternatives que estem construint, de com estem posant en marxa el decreixement i experimentar una altra manera de viure ara i aquí.

Amb aquesta acció es dona la benvinguda al curs 2008/2009 que totes les previsions indiquen que serà l'any en que la crisi energètica, econòmica i especialment també immobiliària a l'estat espanyol, esclatarà fins a les últimes conseqüències. Ho farem explicant a la societat civil catalana tota una sèrie de coses que són silenciades pels mitjans de comunicació i en tot cas mai són presentades totes juntes com nosaltres farem. Difondrem el que els massmedia amaguen.

Construïm contrapoder!

Vine a buscar el teu exemplar a La Torratxa, sinó, pots llegir-lo integrament en format pdf si cliques aquí


Per a més info: www.17-s.info