8.26.2008

Mor atropellat l’Spoti, el gos de l’estanc del carrer Manlleu de Vic


El passat dimecres, dia 20 d’agost, va morir atropellat l’Spoti, el gos de l’estanc del carrer Manlleu de Vic. El ca era una animal molt popular i molt estimat pels nens i els alumnes de l’institut de Sant Miquel, que el visitaven tot sovint, segons explica en una carta la Gemma, la filla de l’establiment (a “llegir més”).
------
CARTA DE GEMMA GARCIA
Hola, sóc la Gemma Garcia, filla de la Lourdes Puig de l'estanc del c/Manlleu de Vic.

I és que el dimecres passat dia 20 a les 8:30 h del mati van atropellar, a davant de la farmàcia Genís, al passeig, el gos de l'estanc del c/Manlleu, l'Spoti amb quasi bé 17 anys. Va néixer el 21 de setembre del 1991.

També conegut per altres pseudònims com el botifarró, el Maestro, l’Heroe, el personatge de Vic, el gos anarquista o el gos callejero, posats per diferent gent de Vic que el coneixia, com alumnes de l'institut Sant Miquel on anava a visitar-los a l'hora d'esmorzar. Molts nens petits anaven expressament a l'estanc per veure'l. El veterinari ens va fer constar que en tota la seva carrera laboral no havia conegut mai un gos que fes tant la seva vida, que és un gos que te'l podies trobar a qualsevol punt de Vic i sabia com moure's per la ciutat.

Després de la mala notícia, molta gent se n'ha assabentat de boca en boca i partir d'aquí ens han portat un ram de roses, i una rosa de paper feta a mà per un nen de cinc anys. Molta gent ens ha acompanyat el sentiment i fins i tot ha compartit llàgrimes amb nosaltres.

GEMMA GARCIA
LOURDES PUIG

1 comentaris:

Anònim ha dit...

spoti..pobret..
sempre esava per lla al sufa kuan veniem a fumar porrus i irar pelis..i els sustos ke ens havia cardat a més d'un kuan es posava a bordat dakellamanera ke fea por eh.

ensveiem per la turra gemma!

eki