8.30.2008

Creació del Grup de consum ecològic de La Torratxa


La Torratxa ens disposem a tirar endavant un projecte més que ambiciós.

Es tracta de conformar el "Grup de consum ecològic de La Torratxa". Aquest projecte té com a objectiu acostar el consum d'agricultura local (Osona) i ecològica, productes cada vegada més difícils d'aconseguir. Els usuaris d'aquest grup disposaran d'una (o les que es desitgin) cistella a la setmana de verdura de la temporada, cultivada a la plana de vic sense cap tractament químic.


Creiem necessari tirar aquest projecte endavant perquè vivim en una comarca, en una ciutat i en una societat que cada vegada ens deixa menys temps per pensar què consumim i com ho consumim. No és necessari consumir productes importats de països de l'altra punta del món, els quals no poden ni proveïr-se ells mateixos. Productes que per ser transportats s'ha hagut d'invertir pilots d'energia i que alhora són transgènics o tractats químicament.


L'alternativa existeix, la decisió de formar-ne part és teva.

El dilluns 8 DE SETEMBRE A LES 21:30h. es farà la primera reunió, on hi poden assistir els usuaris interessats. Serà una reunió informativa i per aclarir dubtes. Es prega que la gent interessada informi a través de correu electrònic la seva assistència si és possible.