7.11.2008

Les Verges de la C-17 ataquen de nou!

Després de tenir el plaer de conèixer les Verges de la C-17 durant l'aclamat Birranostrum (les felicitem per una organització tant implecable), ens vam adonar que una col·laboració de tan en quan no ens faria cap mal. La seva primera proposta va tardar molt poc a arribar. I de bon grat (com de bon grat intentem obrir-nos a les diferents entitats sense ànim de lucre) que vam acceptar cedir-los-hi l'espai per dur a terme tal epopeia. Elles ens envien el cartell i els detalls sobre la seva següent gesta: L'elecció per el més/mésa caspós/casposa de l'any/anya."Benvolguts i benvolgudes


Vist l'èxit d'aquesta edició del Birranostrum estem crescudíssimes!! Per això hem decidit explotar el nostre potencial intel·lectual organitzant tota mena d'activitats.

Després del certamen "Català de l'any" organitzat per en Cuní i el Períodico, i l' "Osonenc de l'any" organitzat pel molt respectable El 9nou, també ens apuntem a la moda. Per primer cop al món mundial organitzarem una altra festa de la democracia que consistirà en l'elecció del Caspós i Casposa de l'any i de l'anya.
Caspós és aquell personatge públic que tot i ser entrenyable porta molts anys fent el mateix de sempre, que pot acabar en debats televisats sobre si convé o no regar les plantes al matí o a la tarda.

Procediment electoral:
1- Podran votar tots els ciutadans de Vic (tot i que no tinguin dret de vot), i els menors d'edat de Trinidad i Tobago
2-Queda exclòs del cens el majordom de l'alcalde i l'antic director de TVO.
3-Per votar serà vàlid el DNI, el carnet del club Súper 3, i el carnet de la Biblioteca Joan Triadú (sempre i quan hi tinguis multa)
4-El carnet VIP de les Carpes Vig Estiu t'incapacita per votar.
5- Solament el Senyor Rafús pot impugnar la votació, presentar una moció de censura, o autoanomenar-se guanyador del certamen.

El dia de les eleccions serà 19-J, ja que fer unes eleccions al 18 de juliol alguns vigatans no podríen votar per estar de celebració.

El col·legi electoral serà al CSA La Torratxa (merci per cedir-nos l'espai). També es podrà votar per correu ordinari a la whiskeria Joy's, (revolt 14 de la C-17 o revolt 15 de l'antiga N-152).

L'horari de votació serà de 5 de la tarda a 12 de la nit.

La llista de candidats és:
Benet i Jornet, Alfred Rodriguez Picó, Jordi LP, Mari Pau Huguet, Magic Andreu, Joan Pera, Josep Cuní, Pilar Rahola, Salvador Alsius, Aramís Fuster, Àngel Llàcer, Jordi González, Alfons Arús, Maria Àngels Feliu, Núria Feliu, Maria de la Pau Janer, Eduard Punset, Pep Sala, Josep Maria Bachs, Emma Vilarasau, Josep Maria Minguella, Daniel Sanchez-Llibre, Montserrat Caballé, Júlia Otero, Teresa Gimpera, Lloll Bertran, Judit Mascó, Antoni Bassas, Tomàs Molina, Ferran Adrià, Manel Fuentes, Carme Ruscalleda, Oriol Giralt, Carles Rexach, Robirosa i Nacho Solozàbal, Lluís Canut...a, Pere Tapias, Guillermina Mota, Ramon Pellicer, Pere Escobar, Sergi Albert, Jordi Basté i Xavier Sardà.

El guanyador i guanyadora del Caspós de l'any seran els convidats d'honor del pregó del Birranostrum de l'any que ve i rebran un lot de productes que per no fer propaganda només posarem les inicials: H&S.

Vine a votar i participa de la Festa de la Democràcia, porque tu lo vales."