5.16.2008

Comunicat de suport a en FrankiComunicat del Centre Social Autogestionat la Torratxa:

Llibertat immediata per Francesc Argemí (Franki)

El sistema politico-judicial espanyol torna a colpejar els moviments socials, i aquesta vegada contra un company de Terrassa, en Franki, acusat i condemnat per ultratge a la bandera espanyola. Davant de l’empresonament al Centre Penitenciari Can Brians 2 de Francesc Argemí, Franki, des del Centre Social Autogestionat de Vic La Torratxa volem mostrar tota la nostra solidaritat i suport al company.

Al Franki no l’han tancat sols per haver estripat una bandera espanyola; l’empresonen per ser un jove compromés amb els moviments socials de Terrassa. Quan empresonen en Franki estan intentant empresonar totes les veus dissidents amb el sistema establert.

Es tracta d’un empresonament irregular, ja que ni els seus advocats han estat avisats ni existia una citació prèvia. Amb l’agreujant que en Franki mai no s’ha saltat cap dels tràmits judicials que li ha imposat la justícia espanyola. Pensem que una condemna a dos anys i set mesos de presó per estripar una bandera mostra el tarannà profundament antidemocràtic de l’Estat espanyol i de les seves institucions. Tot i que des de la Generalitat i els mitjans de comunicación de masses s’intenta silenciar aquest cas, cal que donem a conèixer la situació d’en Franki per fer entendre a tothom la naturalesa del sistema político-jurídic espanyol. Cal que la resposta siga clara i contundent: no volem més empresonaments polítics, i exigim la posada en llibertat immediata d’en Franki. Des del CSA La Torratxa animem a tots els joves de Vic i comarca a participar en les mobilitzacions que es convocaran properament en solidaritat amb el company empresonat.

Qui sembra la misèria, recull la ràbia!!!