3.16.2010

I ara toca un macropolígon...


Ahir una vintena de persones convocades pels amics del GDT van acudir al ple de l'Ajuntament de Folgueroles per fer palesa la seva preocupació pel que fa al macropolígon d'un milió de metres quadrats que entre aquest municipi i Vic volen dur a terme. L'acció va adquirir forma de performance ja que alguns dels assistents lluïen disfresses de peixos grossos especuladors.

Després de llegir el manifest fora de l'Ajuntament, es va entrar a la sala on tenia lloc el ple per esperar que s'obris el torn de precs i preguntes. Quan va ser l'hora, el més engominat dels especuladors va llegir altre cop el manifest. L'alcalde va respondre de la manera que ja estem acostumats quan es tracta de la classe política. Però en definitiva, la contesta fou que els propietaris dels terrenys van adquirir uns drets d'urbanització, els quals són intocables.

Un cop acabada l'acció, algunes de les reflexions que es van deduïr de la tant correcte explicació de l'alcalde giraven entorn de l'eterna pregunta: Per què els drets dels propietaris sempre tenen preferencia davant els drets de la resta de la població i del territori?

Album de fotos
Notícia a Osona.com