3.25.2010

Cicle de Xerrades Informatives

1 comentaris:

Martí. ha dit...

Bon dia a tothom. Naga ndef ?

Primer de tot dir-vos que trobo molt adient i molt correcte el fet de realitzar xerrades informatives sobre la immigració, i encara mes en aquests temps i en aquesta situació que es troba la ciutat de Vic i Catalunya en general.

Però el meu comentari està enfocat cap a una altre banda, concretament amb el cartell que, presumptament dona a coneixa les xerrades. Dic presumptament ja que com a vigatà que sóc, m’he sentit molt ofès i decebut amb les vostres paraules!
Trobo una falta de respecta molt gran el fet de etiquetar la ciutat de Vic de Racistes, irresponsables, egoistes, prepotents, salvavides, passius, arrogants, petolants, hipòcrites, colltorts, llenguts, inerts, victimistes, aprofitats, CABRONS i FILLS DE PUTA.

El primer que fa un racista és generalitzar els fets, cosa que heu fet amb total claredat tots vosaltres, fent referència a tots vosaltres al centre social autogestionat de Vic La Torratxa.
El que no em posaré a fer ara mateix és a faltar-vos el respecte i insultar-vos com m’heu fet tots vosaltres, sinó que seguiré pensant i reflexionant sobre les vostres paraules i seguint-les debaten per seguir-ne escoltant diferents visions i opinions.

Espero que vosaltres feu el mateix i us agafeu aquesta crítica com una crítica constructiva.

S’APRÈN MES ESCOLTANT I OBSERVANT QUE NO LLEGINT I IGNORANT.

Martí Serrat.
mati89101@hotmail.com

Salut!