4.07.2009

365!


Aviat farà un any!

Farà un any que un grup de joves van treure la pols a un espai per omplir-lo de vida. Farà un any que es va aconseguir l’anhela’t somni d’obrir un espai autogestionat, on ningú fos més que ningú i on hi tinguessin veu totes les dissidències polítiques i socials. Volíem independitzar-nos d’un ajuntament paternalista que promet i promet i després passa el que passa. No volíem els seus duros malguanyats gràcies a l’especulació urbanística. Volíem créixer treballant de forma horitzontal per crear alternatives a aquest model capitalista que està caient pel seu propi pes. Volíem fer-ho sense discriminar ningú per qüestions de raça, gènere o edat. Amb una clara vocació de transformació social, aviat farà un any!

Per això, avui estem de festa! 365 no és cap tonteria! I volem compartir-ho amb totes les persones que han confiat amb la Torratxa i d’alguna forma o altre també se l’han fet seva. Perquè la Torratxa no és de ningú i a la vegada és de tots. De totes aquelles que vulguin viure d’una altre manera. Que vulguin aprendre en comú quin és el gust de viure. Per nosaltres, un any de Torratxa, és un any més de lluita en defensa del territori, un any de lluita contra totes les precarietats que afecten les nostres vides, contra les desigualtats socials i l’exclusió. A tots nosaltres; artistes, juerguistes, activistes i ecologistes. I també, als punkys malabaristes! Felicitats!

Aquest any n’hem fet de molt grosses. En recordo moltes.., els maulets ens hi han ajudat molt a fer memòria. Si!, entre tots i totes aconseguírem aturar la MAT i refundir el capitalisme. Si!, gràcies a la cooperativa ja no ens alimentem de transgènics. Si!, tot just estem aprenent les danses tradicionals, però de guateque no es pot dir que ens en falti. I, si! També les hem vist de tots colors, Amazics, Italianes, Palestins, de Senegal, de Ghana, de Guatemala, i fins i tot, de japonesos. Si amics, la Torratxa està en plena forma i si volem que segueixi així no ens podem quedar a casa. Ens hem d’arremangar i fotre-li canya. Que entre tots i totes encara la farem més grossa!

Visca la Torratxa i que comenci la festa!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona party brothers!!! bonissims els dos dies dissabte i diumenge igual! DIssabte el concrt dls Beatles, lambien un 10, els musics un 10 i com no la veguda i demes un 10 jajajajajajJAjaJAJAJAJA

Diumenge la Jam Seson jajajajajaja...cullons!
Adeu gent!

Arnau ha dit...

Volem fotos dels actes del primer aniversari!!!!

theksx ha dit...

No tant sols tindreu fotos. D'aqui un parell o tres de setmanes penjarem un reportatge resumint tota la jornada. El material videogràfic promet moltíssim.

Albert - La Odisea ha dit...

Moltes felicitats gent! Immillorable tot plegat. Moltes gràcies per tot i llarga vida a La Torratxa!

Anònim ha dit...

On són les fotos i el video del primer aniversari?

Anònim ha dit...

Felicitats Torratxins!!! Una festa molt guapa!!