1.15.2009

Ja tenim biblioteca


Ei molt bones gent!!!

Pròximament s’inaugurarà un espai cultural dins el centre social la Torratxa. Durant aquest Nadal s’ha emmoquetat l’espai, s’ha col·locat nou mobiliari, pantalla de projeccions gegant i d’aquí poc tindrem la biblioteca en funcionament amb la base de dades informatitzada i consultable des de Internet. També destinarem periòdicament diners a l’adquisició de llibres d’una temàtica concreta que es decidirà per mitjà d’una enquesta que es repartirà per Vic i que ja es pot contestar a la barra d'eines del blog.

Tenim ja les eines, ara és cosa de tots que les sapiguem utilitzar perquè donin fruits. En principi un petit grup de gent hem pensat de fer-hi cicles de cinema, grups de debat, concursos, monòlegs, presentacions de revistes, curtmetratges, llibres i publicar periòdicament una revista.

No volem però que això es quedi en cosa de pocs, és per això que animem a tothom qui estigui mínimament interessat a passar-se el dissabte 24 de Gener a la trobada que farem al mateix espai de la Torratxa, on parlarem del que entre tots i totes podem fer en aquest nou espai.

Apa doncs exprimiu-vos el cervell i passeu dissabte a dir-hi la vostra!!! Opineu també a l'enquesta

El dissabte 24 de Gener, a les 7 a la Torratxa.

Per a qualsevol cosa: bibliotecalatorratxa@gmail.com

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Si us plau no voteu més d'un cop a l'enquesta.
Passiu bé