12.02.2008

Novembre: La consolidació


El centre social "La Torratxa", ha tancat el novembre, un més en que l'activitat no ha cessat en cap moment. Aquest fet reflecteix que la cosa va rodada i demostra que l'existència d'un centre social d'aquestes característiques a Vic era, ja no necessari, sinó imprescindible. La col·laboració amb col·lectius i entitats que treballen en diferents àmbits d'acció és cada vegada més extensa i conseqüentment s'estableixen uns lligams cada vegada més forts. Aquest fet, és un punt clau a l'hora de teixir una xarxa associativa -un dels objectius del centre social- que esperem que permeti poder treballar conjuntament. Un altre aspecte que es fa palès és l'enfoc de "La Torratxa" com a banc de recursos -tant humans com materials- per als diferents col·lectius que ho necessitin.

Aquest és un resum de la frenètica activitat que s'ha dut a terme durant aquest passat novembre:

01/11 - Castanyada
06/11 - Cel·lebració 20 anys de Maulets
07/11 - Festivitat Guatemalteca
08/11 - Desfilada de moda "Tha roquetes ving!"
14/11 - Guateque per finançar la calefacció al local
15/11 - Presentació documental "39"
20/11 - Jornada SEPC "Aturem Bolonya!"
21/11 - Nit manga
23/11 - Jornada de germanor catalano-amazigh
29/11 - Nit de gresca catalano-amazigh

A part d'aquestes activitats esporàdiques s'han engegat i també consolidat ambiciosos projectes amb gran voluntat d'aportació i també transformació social a la ciutat i a la comarca. Un exemple d'això és el projecte de grups de conversa en català i el grup de consum ecològic. I sense deixar de banda tot el seguit de classes i tallers que setmana darrere setmana col·laboren a construïr una formació lliure i gratuïta (italià, fotografia, photoshop, ilustrator,...).

La cosa rutlla i cal tenir en compte que això només acaba de començar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

olé! clar que si.

Si no ens tiren floretes, ja ens les tirem nosaltres mateixos. Que ens ho mereixem. I lo millor de tot és que això ho ha aconseguit la gent de la torratxa tota soleta. Tot autogestionat.

Què en diu l'ajuntament de tot això? La regidoria de joventut? La de participació ciutadana? La de cultura? La d'acció social i ciutadania? No ens han volgut pagar ni un trist projector.

Anònim ha dit...

foc a l-ajuntament! desde grecia amb molt amor!