11.03.2008

7 de novembre '08- FESTIVITAT GUATEMALTECA


L'acte de FESTIVITAT GUATEMALTECA pretén ser una jornada entorn el país de Guatemala i el Projecte de Cooperació Educativa, que quinze estudiants de l'Universitat de Vic hi portaran a terme entre el gener i el febrer de 2009. L'acte també servirà per fer recollida de material educatiu i disposar d'un fons econòmic per fer la compra de material en el país. D'aquesta manera es garanteix que el material sigui adeqüat i arribi al seu destí.
La jornada està composada per tres parts. La primera, a partir de les 18h, consisteix en un apropament al país, es farà una petita presentació del projecte educatiu, un "passe" de reportatges entorn les comunitats, exposició de fotografies i representacions de la història de Guatemala. En segon lloc, a partir de les 21h, es farà sopar i bingo, on es sortejaran productes de Comerç Just. Per últim a partir de les 23h, s'ofereix una festeta musical, altrement dit concert, on els nostres protagonistes seran: Rogma (rock), Carles Café (Rumba) i PD Catatak (punxa discos català).
La Festivitat es farà el 7 de novembre de 2008 i tots els actes es portaran a terme dins el recinte del Centre Social Autogestionat La Torratxa (C/ Joan Serrallonga, núm. 3 de Vic), l'entrada és gratuïta.