6.09.2008

Cada dia som més guais!


La Torratxa ja disposa d'aula d'ordinadors.
A partir de ja podeu disposar d'aquest servei demanant les claus de l'aula d'ordinadors al bar, durant l'horari de funcionament del Centre Social.

Nota de premsa:

Aquesta setmana el Centre Social Autogestionat "La Torratxa", ha posat a disposició un servei més a la població de Vic i comarca. La nova proposta ha consistit en l'habilitació d'una de les aules del centre social per a dur-hi a terme una aula d'informàtica.
Aquesta aula consta de 10 ordinadors amb connexió internet i connectats en xarxa. Es pretén que la nova aula d'informàtica serveixi per donar-hi classes i cursos sobre diferents programes i aplicacions, que serveixi d'utilitat per a què qualsevol persona pugui fer-hi el seu treball personal, poder passar una bona estona jugant a jocs en xarxa o simplement consultar informació a trávés d'internet.
Els horaris de l'aula d'informàtica seràn els mateixos que els del centre social. L'únic requisit per poder utilitzar-la és ser soci de La Torratxa, que comporta el pagament d'una quota simbolica anual de 3 euros l'any.

1 comentaris:

Eloi ha dit...

Ei a més a més hi ha internet!!!!!!!!