4.16.2008

La marxa pel decreixement arriba a VicLa marxa del decreixement va arribar a Vic aquest dilluns 14 i s'hi va quedar fins dimarts. Aquesta, organitzada per temps de re-voltes, és una marxa en bicicleta per diferents punts del territori català amb l'objectiu d'exposar les idees i la teoria del decreixement,una corrent que cada cop està agafant més pes, sobretot a l'estat francès.

Els actes del dilluns 14 van tenir lloc a La Central. Les activitats van començar a les 19:00h. amb una xerrada sobre la crisi energètica i el sistema financer. Tot seguit es procedí a un passi de video amb la projecció de "Money as debt" (el diner és deute).

La Torratxa va ser la seu dels actes del dimarts. Tot començà a les 18:00h. amb una xerrada d'introducció al decreixement, una mica més tard de les 19:00h. es van iniciar els tallers i per concloure a les 21:30h, sopar amb productes ecològics de la cooperativa la calendula.

5 comentaris:

Eloi ha dit...

A can kalavera s'us felicita per aquest tros de reportatge llampec.
Esperem que no sigui l'únic : D

Anònim ha dit...

ou yeahhh!!!!!

Maulets Osona ha dit...

Molt però que molt bé!

Anònim ha dit...

Des de Temps de re-voltes, gràcies per la vostra calurosa acollida i felicitats per aquest video i pel centre social tan impressionant que heu posat en marxa.

Que vagi molt bé!!!

Anònim ha dit...

sara de Ribes (garraf)i de la MARXA pel DECREIXEMENT


Felicitats !
a veure si ara amb La Torratxa més gent de fora Vic us coneix. Me'n alegro mooolt de coneixeus. Sou molt ben parits i parides!

salut i sort!