3.13.2008

Perfilant el Centre Social


Des de principis d’any una quarantena de joves ens hem reunit per tirar endavant un projecte que després de molta lluita sembla que comença a prendre força: l’obertura d’un centre social per a joves a Vic.


La necessitat de trobar un espai de relació i comunicació entre el jovent de la ciutat ha fet que un nombrós grup de joves procedents de diferents associacions, entitats i també molts d’altres a títol personal ens haguem organitzat per tirar endavant aquest projecte.

Aquest dissabte va tenir lloc la tercera trobada per continuar parlant de la gestió, la organització i el funcionament del Centre. Aquestes reunions han servit per discutir la línia que s’ha d’agafar i crear les comissions que ja han començat a treballar, cada una des del seu àmbit, per la posada en marxa d’aquesta iniciativa que s’ubicarà al que fins ara ha set el local de la colla castellera Sagals d’Osona.

Les persones que hem començat a participar en aquest projecte creiem amb aquest nou punt de trobada que construïm. Pretenem desenvolupar-hi nombroses experiències socials, comunicatives, artístiques, culturals...que, al mateix temps que distreguin i aportin nous coneixements als participants construeixin un teixit social entre el jovent de la ciutat. Algunes de les propostes que s’hi volen desenvolupar son: taller de cant, de dansa tradicional, un rocòdrom, trapezi, exposicions i conferències...Un seguit d’activitats que estaran sustentades per un bar i diferents espais que acabaran de donar caliu al centre.


I és per continuar donant forma i color a tot això que fem una crida a tots els joves que estiguin interessats en aquest projecte que neix amb l’objectiu de motivar, dinamitzar i cohesionar el jovent de la ciutat i alhora ser una eina de transformació social.