3.28.2008

Canya per un tub!!!
7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! Això pinta molt bé. Esperem que no pari mai! Felicitats a tots els que ho heu fet possible!

Anònim ha dit...

Que guai!!! Moltes felicitats a tots i totes els que heu posat el vostre gra de sorra en aquest project. Esperem que entre tots poguem fer una gran montanya que no caigui mai. Xao!!!

Anònim ha dit...

molt be senyors tots els joves i no tan joves que aconsegueixen el proposit que altres aviem donat per perdut, em sembla perfecte que hagueu fet tan gran cosa.
La convivencia basada en el respecte de tota la juventut , siguem com siugem , lo important es el respecte cap a les altres que no siguin i no pensin com tu. gracies per tot , xapes a per cert i el dia que volgueu us fare un taller de pasta.

Anònim ha dit...

Hola! Felicitats per tot el que heu aconseguit! Per cert, quin grup hi haurà als balls tradicionals del dissabte? No surt al programa...

Anònim ha dit...

Molt bé canalla! El que s'està aconseguin en aquesta ciutat es digne de admirar i imitar.Hauria de ser un exemple de compromís,organització i voluntat creativa per tots els demés pobles.
No afluixeu i cuidado que l'ull sempre us vigila!

Eloi ha dit...

No hem pogut aconseguir un grup però vindrà una persona a ensenyar-nos a ballar de manera tradicional. Serà molt i molt divertit.

Anònim ha dit...

felicitacions! m'alegro molt d'això que esteu fent. M'agradaria col.laborar amb vosaltres en algún projecte artístic. Sóc actriu i en tinc ganes de fer moltes coses. MG